Home RegioBank Contact
U bevindt zich op Home - Nieuws

Nieuws

 

VLEES OF VIS. WAT HEEFT UW VOORKEUR?

Als u nu besluit om bij ons te bankieren, krijgt u een cadeaubon ter waarde van € 50,- te besteden bij Slager Roelof Vos of Visspeciaalzaak Emmen. RegioBank is uw bank om de hoek. Loop gerust even binnen aan de weerdingerstraat 250 in Emmen. 

 

_________________________________

Visspeciaalzaak Emmen / Middenhaag 367
7815 LD Emmen / 0591 531 627

_________________________________

Slagerij Roelof Vos / Middenhaag 167
7815 LB Emmen / 0591-741963 / info@slagerij-vos.nl

_________________________________

Wij zijn op werkdagen geopend
van 8.30 uur tot 17.00 uur.


 

Directie Verzekerings Collectief loopt tegen mensenhandel

Mensenhandel zorgt voor de groei van georganiseerde misdaad. De directie van Verzekerings Collectief wil haar bijdrage leven en zet zich actief in.
Lees meer

De Nationale Hypotheek Garantie: vangnet maar geen hangmat

De Nationale Hypotheek Garantie biedt belangrijke voordelen voor wie een lening afsluit voor de aankoop, verbouwing of het duurzaam maken van de eigen woning, maar…
Lees meer

Hypotheek vervroegd aflossen? Verder kijken dan alleen de hypotheek

Vervroegd aflossen van de hypotheek kan een goede beslissing zijn, maar niet altijd…
Lees meer

Verstandig besluit: Duurzaam maken van uw woning

We dragen graag ons steentje bij aan verduurzaming. Aan de woning kunnen we veel doen!
Lees meer

Advies: Kijk hoe u bij het BKR geregistreerd staat

Wanneer u een lening of hypotheek gaat afsluiten, wilt u graag snel weten hoeveel u kunt lenen. Daarom ons advies: Raadpleeg tijdig het BKR.
Lees meer

Hypotheekrenteaftrek gaat dalen

De regels rondom de hypotheekrenteaftrek gaan veranderen. In dit artikel leest u hoe deze de komende jaren gefaseerd wordt verlaagd.
Lees meer

Nationale Hypotheek Garantie per 1 januari 2019

De Nationale Hypotheek Garantie geeft een belangrijke extra zekerheid aan consumenten die een hypothecaire geldlening afsluiten.
Lees meer

Dit jaar nog boetevrij aflossen? Start ruim voor 1 december!

Boetevrij aflossen.. het kan, maar er zijn voorwaarden. Lees hier hoe u te werk kunt gaan.
Lees meer

Nieuw studiejaar: Wees bewust van gevolgen studieschuld

Het nieuwe studiejaar is begonnen. Veel scholieren maken dit jaar kennis met het ‘studentenleven’ en de kosten daarvan.
Lees meer

Woonwensen 56-plussers veranderen

In dit artikel leest u meer over de wensen van woningbezitters die de leeftijd van 50 zijn gepasseerd. Het CBR deed onderzoek.
Lees meer

Meeste gemeenten kennen interessante starterslening

Wat niet iedereen weet is dat er gemeentes zijn die u kunnen ondersteunen bij het kopen van een woning. Leest u erover in dit artikel.
Lees meer

WOZ-waarde voor het derde jaar op rij gestegen

Een hogere WOZ-waarde betekent hogere gemeentelijke belastingen. Vervelend! Toch kan een hogere WOZ-waarde u ook voordeel bieden..
Lees meer

NHG NU GEMAKKELIJKER VOOR ONDERNEMERS  

Ondernemers die langer dan 12 maanden actief zijn, komen sinds kort in aanmerking voor een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
Lees meer

VOORBEELDEN VAN WAT U MET EEN HYPOTHEEK NIET MAG DOEN

Wanneer u een hypotheek afsluit om de aankoop van een woning te financieren, dan maakt de bank een overeenkomst. Er zijn weinig consumenten die de voorwaarden bij deze overeenkomst helemaal lezen. Toch zijn het belangrijke bepalingen. Onder meer staan in veel van deze overeenkomsten zaken die de huiseigenaar niet mag doen, zolang de lening loopt. In dit artikel geven wij hiervan een aantal voorbeelden.
Lees meer

HEEFT U OOK NOG EEN (GEDEELTELIJK) AFLOSSINGSVRIJE HYPOTHEEK?

Op dit moment bestaat ongeveer de helft van de hypotheken in Nederland uit “aflosvrije“ hypotheken. Het gaat hierbij om hypotheken die in het verleden zijn afgesloten en waarbij is afgesproken dat de schuld niet wordt afgelost tijdens de looptijd. De aflossing dient op het eind van de leningsperiode in één keer te geschieden. Heeft u ook nog zo’n hypotheek? Dan is het volgende artikel waarschijnlijk voor u van belang.
Lees meer

KOPEN OF VERKOPEN. NU OF NOG EVEN WACHTEN?

De prijzen van woningen blijven nog een tijdje stijgen. Althans dat is de verwachting van de economische afdelingen van veel banken. De algemene verwachting is, dat er rekening mee moet worden gehouden dat de prijzen van woningen komend jaar met gemiddeld nog 7% stijgen. Voor mensen die willen kopen of verkopen ontstaat daarmee de vraag: wat te doen?
Lees meer

Wij vertellen u graag hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens

Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Ook ons kantoor heeft hiermee te maken. Ik dit artikel kunt u lezen hoe wij omgaan met uw gegevens.
Lees meer

Ondernemers en senioren weer welkom voor hypotheek

Tot voor kort waren ondernemers en senioren bij veel geldverstrekkers niet echt welkom voor een nieuwe hypotheek. Maar de markt is veranderd.
Lees meer

Bank mag vooruitbetalen hypotheekrente weigeren

Wanneer u de hypotheekrente van het komend jaar alvast in dit jaar wilt betalen kan de bank hierin meegaan. Maar mag een bank ook weigeren? Een bank hoeft niet akkoord te gaan met het verzoek van een consument om de hypotheekrente vooruit te betalen. Aldus in hoger beroep het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.
Lees meer

Prijzen van woningen stijgen door

Het zal u niet zijn ontgaan dat de woningprijs al geruime tijd in de lift zit. Een aantal gevolgen en ontwikkelingen lichten wij voor u uit.
Lees meer
Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD