Home RegioBank Contact
U bevindt zich op Home - Bauerhuit

Bauerhuit

Bauerhuit Assurantien verder onder ...

Bauerhuit Assurantien

 

"Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in assurantiën hebben wij besloten om ons kantoor definitief over te dragen aan Verzekerings Collectief Emmen.

Vijf jaar geleden heeft Bauerhuit Assurantiën zijn intrek genomen in het pand van Verzekerings Collectief aan de Bukakkers 20 in Emmen. Alles met het oog op de toekomst. Om op een moment dat wij er aan toe zijn u de kwaliteit te kunnen blijven garanderen die u van Bauerhuit Assurantiën gewend bent. 

In Verzekerings Collectief hebben we een partner gevonden die hetzelfde denkt als ons. Daarnaast kunt u bij Verzekerings Collectief ook terecht voor uw hypotheek-, pensioen- en bankzaken.

Na een intensieve samenwerkingsperiode van maar liefst vijf jaar is het nu tijd om een stapje terug te doen en zult u steeds meer contact hebben met de mensen van Verzekerings Collectief

Wij zijn ervan overtuigd dat dit de perfecte partner voor uw verzekeringen (en meer) is en bedanken u voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren."

 

Met vriendelijke groet

 

Joke & Johan Bauerhuit 

 

... de vlag van Verzekerings Collectief

Verzekerings Collectief

 

 

"Het is inderdaad ongeveer 5 jaar geleden dat Johan ons benaderde met de vraag of er een samenwerking mogelijk was. Al na een aantal gesprekken kwamen we tot de conclusie dat 'of' al was omgebogen naar 'wanneer'.

Wat betreft verzekeren, klantbenadering, service, schadebehandeling en nazorg zitten we op dezelfde golflengte en dat maakt samenwerken heel eenvoudig.

Nu vijf jaar later heeft Johan aangegeven dat hij graag een stapje terug wil doen. En als er één een stapje terug doet, zal de ander een stapje extra doen. 

Met een goed gevoel zetten wij graag dat stapje extra graag voor u bij en zullen uw belangen blijven behartigen zoals u dat gewend bent van Bauerhuit Assurantiën

 

Van harte welkom bij:

Verzekerings Collectief/Bauerhuit Assurantiën."

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerrit Smit & Harrie Kroeze

Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD