Home RegioBank
Maatschappelijk Betrokken Contact
U bevindt zich op Home - Wat doen wij voor u

Specialisatie

Verzekerings Collectief is gespecialiseerd in uw financiële zekerheid. Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij voor onze particuliere en zakelijke klanten actief op het gebied van verzekeringen en geldzaken. Wij geven u graag deskundig en betrouwbaar advies voor uw hypotheek, financieringen en verzekeringen.

 

Persoonlijk contact

Daarbij is het persoonlijk contact met klanten altijd ons uitgangspunt. Uw wensen, mogelijkheden en plannen staan centraal bij elk advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij u bieden wat het beste bij u en uw financiële positie past, nu en in de toekomst.

Verzekeringen

Hypotheken

Hypotheekadvies is een belangrijk advies. Hier wilt u graag deskundig en onafhankelijk in geadviseerd worden. Wij vergelijken voor u de verschillende aanbieders en gaan samen met u op zoek naar de vorm waar u zich prettig bij voelt.

 

Verzekeringen

Bankzaken

Wij behartigen naast uw verzekeringszaken ook graag uw bankzaken. Wij zijn aangesloten een zelfstandig adviseur van de Regiobank. Bij ons kunt u nog gewoon terecht voor het opnemen en storten van geld zonder van tevoren een afspraak te maken.

 

Een beroep doen op ons?

Er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op één van uw afgesloten producten. Ook dan behartigen wij uw belangen.

Verzekeringen

Verzekeringen

Onze medewerkers zoeken voor u naar de verzekering die bij u past als persoon. Niet alleen wordt naar de prijs en de voorwaarden gekeken. Wij zorgen voor maatwerk.

 

 

Verzekeringen

Pensioenen

Als een van de weinige kantoren in deze regio hebben wij de vergunning om pensioenen te mogen adviseren. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD