Home RegioBank Contact
U bevindt zich op Home - Nieuws - Na een inwerkperiode van vijf jaar nu op eigen benen

Na een inwerkperiode van vijf jaar nu op eigen benen

Gerrit Smit: “Ruim vijf jaar geleden benaderde Johan ons met de vraag of er enige vorm van samenwerking mogelijk was. In eerste instantie bestond dit uitsluitend uit het gebruik van ons kantoorpand als thuishaven voor zijn bedrijf. Johan nam de intrek in ons pand en bediende van hieruit zijn klanten. Langzaam werd de samenwerking geïntensiveerd en gingen onze mensen ook werkzaamheden voor Johan uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het aannemen van de telefoon en het berekenen van een verzekeringspremie.”  

Harrie Kroeze vult aan: “Ook stuurde Johan zijn klanten steeds vaker naar ons door voor andere diensten zoals hypotheken. Een jaar geleden kregen we het in een gesprek over toekomstplannen en vertelde Johan dat hij langzamerhand wel dacht aan afbouwen. Dat was voor ons natuurlijk het moment om aan te bieden om nog een stapje bij te zetten en zijn we er nu helemaal klaar voor om de klanten van Bauerhuit Assurantiën te bedienen op een manier zoals ze dat van Johan gewend zijn.”

Johan haakt lachend aan: “Mooi hè, ik heb de mensen van Verzekerings Collectief vijf jaar ingewerkt en nu kunnen ze op eigen benen staan. Nee, geintje natuurlijk, maar mijn bedrijf is inderdaad al vijf jaar in hun pand gevestigd en dat heeft me veel praktische voordelen opgeleverd en ik ben ze daar zeer dankbaar voor. Zonder al te dramatisch te doen is het zo dat mijn vrouw Joke en ik graag meer tijd willen voor andere dingen en per 1 april definitief een stapje terug doen. Ik laat mijn klanten met een goed gevoel achter, omdat ik weet dat Verzekerings Collectief een sterke speler in de markt is, met oog voor de persoon achter de verzekering.”

Verzekerings Collectief is gevestigd aan de Bukakkers 20 in Emmen en telefonisch bereikbaar via 0591-658888.

Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD