Home RegioBank Contact
U bevindt zich op Home - Nieuws - Ons kantoor is onafhankelijk

Ons kantoor is onafhankelijk

 

Ons kantoor is onafhankelijk. Dat betekent dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij kan bepalen welke hypotheek wij u adviseren. Wij onderzoeken de mogelijkheden bij meerdere geldverstrekkers en adviseren die bank of verzekeringsmaatschappij die naar ons oordeel goed past bij uw wensen en behoeftes waar het gaat om de financiering van uw woning.

Afspraak is afspraak

Het is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar toch benoemen wij dat hier. Uitgangspunt in de relatie die wij met u hebben, zijn de afspraken die wij met u maken. Wilt u alleen een advies over de financiering van uw woning? Of wilt u dat wij dat advies ook helpen uitvoeren? Hierover maken wij heldere afspraken. Afspraken die vooral tot doel hebben misverstanden en discussies achteraf te voorkomen.

Niet alles is te voorzien

Het verzorgen van een financiering van uw woning is een complex traject. Niet alles is altijd te voorzien. Het is dan goed om te weten wat u van ons kan en mag verwachten. We moeten dan een beetje juridisch worden.  Wanneer u ons kantoor iets vraagt te doen en wij aangeven dit te willen doen, dan gaan wij met elkaar een overeenkomst van opdracht aan. In deze overeenkomst maken wij een aantal afspraken. Dat hebben wij hiervoor onder het kopje “afspraak is afspraak” al aangegeven. Voor onderwerpen waar we geen concrete afspraken over hebben gemaakt, moeten wij ons zorgvuldig opstellen.

Wij zorgen dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen

U mag van ons en van onze medewerkers verwachten dat wij beschikken over de nodige deskundigheid en vakkennis, waarbij wij de financiële belangen van u naar beste weten kunnen behartigen. Uiteraard houdt dit in dat wij u zorgvuldig adviseren. Maar ook u zodanig informeren over de aard van de hypotheek en de afwegingen die hierbij gemaakt kunnen worden, dat u vóór het afsluiten van de hypothecaire geldlening een weloverwogen beslissing kan nemen.

Iets onduidelijk? Zeg het ons

Dagelijks adviseren wij onze relaties op het gebied van de financiering van hun woning. Wij snappen als geen ander dat voor veel van onze relaties de materie ingewikkeld is. Daarbij spelen vaak nog allerlei emoties rondom de aan- en verkoop van de woning. Hoewel wij proberen daar rekening mee te houden kan het natuurlijk altijd gebeuren dat wij niet signaleren dat u ergens over twijfelt of dat iets niet duidelijk is. Aarzel niet maar vertel ons dit gewoon. Wij vinden het echt niet erg om iets nog eens uit te leggen. Onze wens is dat u goed snapt welke beslissingen u neemt en ook achteraf daar een goed gevoel bij heeft. Wij nemen dan ook graag de tijd om onduidelijkheden uit te leggen en bij twijfels met u te bespreken waar deze twijfels in zitten en waardoor deze eventueel weggenomen kunnen worden.

Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD