Home RegioBank Contact
U bevindt zich op Home - Nieuws - Speciale leningen voor aanpassingen van uw woning

Speciale leningen voor aanpassingen van uw woning

We zien bijvoorbeeld dat steeds meer mensen willen investeren in isolatie maar ook in alternatieve energie. Naast de bekende zonne-en windenergie neemt ook het benutten van aardwarmte toe. Die investeringen kunnen belangrijk bijdragen aan het verbeteren van ons milieu. Daarnaast zullen deze investeringen zich op termijn vaak terugverdienen. Probleem is echter, dat doorvoering van deze maatregelen een forse voorfinanciering vraagt. 

Een ander voorbeeld dat wij ook in onze adviespraktijk zien, is de aanpassing die senioren aan hun bestaande woning laten aanbrengen om langer zelfstandig in hun vertrouwde woning te kunnen blijven wonen. Vaak gaat het dan om de aanpassing van de badkamer, concentratie van de verschillende leefruimtes op de begane grond en extra maatregelen om de kans op ongevallen en inbraak te beperken.

Al deze maatregelen kosten geld. Op het gebied van energiebesparing zijn er vaak aantrekkelijke subsidies. Daarnaast zijn er aanbieders die speciaal voor dit soort doelen ontwikkelde leningen aanbieden. Voor de senioren bieden veel gemeenten bijvoorbeeld de "blijverslening" aan. 

Overweegt u dergelijke investeringen te doen. Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u zetten we dan de verschillende mogelijkheden op een rij.

Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD