Home RegioBank Contact
U bevindt zich op Home - Hondsrug Voordeelpakket

Hondsrug Voordeelpakket

Goed geregeld

Het is de normaalste zaak van de wereld dat je de meest voorkomende risico’s van het dagelijkse leven goed afgedekt wilt hebben. Een goed verzekeringspakket is daarbij van groot belang. Verzekerings Collectief is al jaren een betrouwbare partner in de regio die je voorziet van de beste onafhankelijke adviezen om jouw persoonlijke situatie zo goed mogelijk te verzekeren. Daarnaast blijft het bedrijf constant in beweging om de beste service te geven die je maar kan wensen, verdiepen ze zich in dat wat voor jouw het beste is en geven daarna een passend advies.

De persoonlijke benadering Harriet Jonker spreekt zeer tot de verbeelding.  Harriet: “Als je bij ons binnen loopt zullen we je altijd gewoon bij de voornaam aanspreken omdat we je kennen. We nemen de tijd en drinken samen een kop koffie. Geen moeilijk gedoe, maar een ontspannen setting, waarna we op zoek gaan naar de beste oplossing voor je vragen. Alle verschillende verzekeringen gieten we in het Hondsrug Voordeelpakket. Door de komst van Hondsrug Assuradeuren zijn we zelf in staat om je bij de beste verzekeraars onder te brengen, terwijl je voor alle voorkomende vragen ons kunt contacten. Ook schades lossen we vaak zelf op, zodat je niet doorverwezen wordt naar een grote verzekeraar met een kantoor en bijbehorend callcenter ergens aan de andere kant van het land. Dat zorgt voor vertrouwen en een snelle oplossing indien noodzakelijk.”

Het Hondsrug Voordeelpakket biedt naast deze verregaande service ook financieel voordeel. Wij geven pakketkortingen die op kunnen lopen tot wel tien procent. Verder krijgt iedere verzekerde de beschikking over de VC-Voordeelpas. Een unieke pas die recht geeft op korting bij diverse regionale bedrijven. We kunnen dus wel zeggen dat het Hondsrug Voordeelpakket ook echt voordeel biedt.

 

   

Erkend Hypotheek Adviseur
VLPN
RLP
Adfiz
KiFiD